De schakel tussen paard en mens

Graag stel ik mezelf eerst even voor! Mijn naam is Claudia Boerlage, ik woon in Aalsmeer en ben moeder van 2 dochters. Ik kom uit een ondernemend gezin en het zal je niet verbazen dat paarden en dieren een belangrijk onderdeel zijn van mijn leven. Van kleins af aan ben ik al omringd door paarden en mijn twee dochters rijden inmiddels ook paard. Mijn passie voor de paardensport is altijd gebleven én inmiddels uitgegroeid tot mijn bedrijf EquiparQ.

Sportmassage voor paarden

Zo ben ik, toen de kinderen nog klein waren en ik veel thuis was, gestart met de studie ‘sportmasseur paard’. Sportmassage wordt steeds bekender en is een onmisbare aanvulling in het dagelijks onderhoud en training. We vragen veel van onze paarden, in de (top) sportwereld is massage al lang gebruikelijk.

EquiparQ

Na deze studie wilde ik graag meer diensten gaan aanbieden op het gebied van de paardensport en zo is EquiparQ in december 2019 ontstaan. De huidige auto’s worden steeds kleiner en elektrisch rijden is in opkomst. Dit zorgt dat voor minder trekkracht. De paardensport is een dure hobby en voor veel mensen is het een kostenafweging of ze een eigen vervoermiddel willen aanschaffen en onderhouden of toch beter kunnen huren.

Vanuit die gedachte ben ik begonnen met de verhuur van een 1,5-paards trailer, een 2-paards trailer en een 2-paards vrachtwagen, het aanbieden van vervoer op maat (incl. chauffeur) én 24/7 spoed vervoer. Ook help ik je met de verhuur van therapeutische artikelen die in veel gevallen een dure aanschaf hebben en gelukkig maar tijdelijk nodig zijn. Daarnaast bemiddel ik op kleine schaal bij de aan- en verkoop van pony’s waarbij je gebruik kunt maken van mijn netwerk.

Service & kwaliteit

Flexibel zijn, snel schakelen en met je mee te denken is voor mij het allerbelangrijkste. Graag geef ik je het gevoel van comfort, veiligheid en luxe. Natuurlijk sta ik ook open voor nieuwe samenwerkingen. Kortom: van harte welkom bij EquiparQ!

Claudia Boerlage

Service

Goede service en tevreden klanten vinden wij heel belangrijk! Wij denken graag met u mee over hoe wij u en uw paard(en) comfortabel, veilig en op tijd
naar de plaats van bestemming kunnen brengen. Uit service leveren wij een complete EHBO set mee voor paard en mens.

Kwaliteit & Veiligheid

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, bieden alle comfort en voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Wij werken uitsluitend met jong- en dealer onderhouden materiaal.

Vergunningen

Wij zijn in het bezit van de benodigde vergunningen, certificaten en diploma’s. Op verzoek kunnen wij u deze ter inzage aanbieden. Ook volgen wij op alle vlakken regelmatig bijscholingen om zo kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.