Bij EquiparQ staan veiligheid en welzijn van u en uw paard voorop. Wij zijn in het bezit van een NVWA transport vergunning en gecertificeerd voor de vee transport. Wij beschikken over een volledig uitgeruste 2-paards wagen in combinatie met een 2-paards trailer.

Wij bieden de mogelijkheid tot het vervoeren van 1 tot maximaal 4 paarden. Bij de chauffeur kunnen tot 2 personen mee reizen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor al uw benodigde bagage.

De 2-paards wagen, een Renault Master, is uitgevoerd met het zogenaamde “pro-safety” interieur. (hengstenuitvoering) Een lage instap, rubber anti slib vloer, beklede zijwanden, dag- en nacht verlichting maken het reizen veilig en comfortabel. Vanuit de cabine is er temperatuur controle en camera toezicht.

De 2-paards trailer is een Bucker Careliner M, uitgevoerd met trapbescherming rondom, rubber anti slib vloer, dag- en nachtverlichting en een zadelkamer.

Indien gewenst verzorgen wij een bodem bedekking in de vorm van houtkrullen. Na ieder transport worden de wagen en/of trailer schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Bij langere transporten en/of warme dagen geven wij u paard(en) voldoende vers drinkwater en ruwvoer.

Wij kunnen u op de hoogte houden van de locatie en de voortgang van de reis.

Equiparq verzorgt regionaal, nationaal en internationaal transport tot een maximum van 4 paarden met of zonder eigenaren / begeleiders naar:

· (spoed) kliniek
· Wedstrijden
· Keuringen
· Aan- en verkoop
· Merrie met veulen
· Opfok
· Weidegang
· Vakantie
· Verhuizing
· Ponykamp
· Bos- en strand rit


Tarieven

Vervoer op maat vraagt om een offerte op maat. Voor het berekenen van het juiste aantal kilometers gebruiken wij een routeplanner en gaan uit van vertrek standplaats tot retour standplaats.

Spoed

Voor spoed transport geldt een starttarief van €40,- plus 25% op de standaard tarieven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en u krijgt binnen 24 uur bericht.

Alle offertes zijn vrijblijvend, een overeenkomst komt pas tot stand door een opdrachtbevestiging. Bij acceptatie van de opdrachtbevestiging accepteert u ook onze Algemene Voorwaarden.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Offerte voor vervoer op maat aanvragen?

Vraag via onderstaande knop een offerte aan

OFFERTE AANVRAGEN